INFORMATIE OVER WEBER CAMPERS

Weber Campers heeft ruim 28 jaar ervaring in kampeerauto’s en is inmiddels een begrip in Noord Holland geworden. Wij zijn gevestigd aan de caravanboulevard te Heerhugowaard.

Kwaliteit staat voorop!

Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat u de camper koopt die bij u, en uw manier van vakantievieren past, zullen wij u altijd van het best mogelijke advies dienen. Voor alle zinvolle kwaliteits- accessoires zoals zonnepanelen, navigatiesystemen,  satelliet schotels en TV's , fiets- en scooterrekken kunt u ook bij Weber Campers terecht. Deze accessoires worden professioneel door ons in uw kampeerauto gebouwd.

Aflevering met APK-keuring en garantie

Voor aflevering van uw kampeerauto wordt deze niet alleen motorisch, maar ook op alle kampeertechnische zaken grondig gecontroleerd en getest. Uw kampeerauto wordt dan ook afgeleverd met een 1-jaar geldige APK-keuring en een garantie van 3 of 6 maanden.

Wij zijn RDW erkend  APK keuringsstation

Natuurlijk gaat er niets boven het proeven van het echte campergevoel. Daarom nodigen wij u graag uit ons te bezoeken op de Pascalstraat 21 in Heerhugowaard. De koffie staat altijd klaar! Contactgegevens »

 

LAATSTE NIEUWS:

HYMER komt met eerste hybride camper van de wereld

Lees meer »